Згинається в різні боки: У Китаї показали смартфон-гармошку (відео)

Багато виробників смартфонів почали експериментувати з гнучкими екранами, щоб зробити пристрої з великими екранами компактнішими. Потенційно це дозволило б носити у кишені пристрій, який при розкладанні перетворюється на повноцінний планшет.

Китайська компанія TCL представила прототип смартфона з гнучким екраном, який складається навпіл і складається, як гармошка, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Однак, наразі компанія не має наміру випускати серійну версію прототипу. Серед серійних пристроїв поки в обігу дві базові конструкції: в Samsung Galaxy Fold екран згинається посередині і складається всередину, а в Huawei Mate X екран навпаки залишається ззовні після складання.

Варто зауважити, що TCL запропонувала одну з найбільш незвичайних конструкцій на сьогодні. В її прототипі екран згинається двічі і складається як гармошка.

Метою компанії була демонстрація концепції, а також базових технологій, таких як петлі і гнучкий екран, але вона не розкриває параметрів смартфона. Журналісти, які отримали доступ до пристрою, відзначають, що у розкладеному вигляді він виглядає як 10-дюймовий планшет.


Крім того, найближчим часом серійне втілення розкладачки з гнучким екраном представить Motorola. Весною 2019 року компанія отримала патент, у якому був зображений вкрай схожий на телефон RAZR смартфон з гнучким екраном, який згинається навпіл.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...