Зґвалтування 12-річного хлопчика у Львові: Що відомо про підозрюваного (відео)

Батьки не стали нічого приховувати і навіть написали про це у соцмережі.

Затримати 18-річного хлопця, якого підозрюють у зґвалтуванні 12-річного хлопчика у Львові, за лічені години вдалося завдяки друзям потерпілого, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Так, близько полудня кілька друзів гуляли на майданчику неподалік свого дому. До них підійшов хлопець і попросив про допомогу. "Сказав: "Хлопці, допоможіть мені витягнути скутер чи мопед, бо я їхав на торфах і застряг". Дитина вихована в таких традиціях, що треба допомагати. Зразу взявся, що він іде допомагати. Хлопці теж ішли з ним. Підійшли до краю торфів, забоялися. Він трохи менше боїться, пішов", - розповів батько постраждалого Олег Яцків.
За якийсь час хлопчик повернувся додому і розповів мамі, що його скривдили. Батьки не стали нічого приховувати і навіть написали про це у соцмережі. Кажуть, щоб справу не зам'яли і аби вберегти інших, бо тут і начебто той самий хлопець вже пробував заманити дітей у хащі. "Інший випадок від батька я теж чув вчора. Достовірність хай перевіряють, що його дочку теж пробував затягнути. Батько вийшов, тип втік на торфи. Батько викликав поліцію", - каже Олег Яцків.
І справді три дні тому такий виклик був, кажуть у Патрульній поліції. Тоді зловмисника не знайшли, а заяву батько у поліцію не писав.

Цього разу на пошуки кривдника залучили співробітників усіх служб та підрозділів поліції. "Невдовзі правоохоронці встановили, що до скоєння цього злочину причетний 18-річний місцевий мешканець. Його виявили за місцем проживання. Були проведені санкціоновані обшуки. Вилучено одяг, в якому перебував хлопець, а також інші речові докази", - повідомила речниця ГУ Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

Живе підозрюваний у тому ж районі, що і скривджений. У скоєному не зізнався. Встановити його особу зокрема допомогло відео, яке зафільмували товариші хлопчика. Їх насторожило, що молодик з хащів виходив без скутера і без їхнього друга.
У соцмережах є профіль підозрюваного. Там він на фото з собакою, дріфтує на "Жигулях", а ще картинка молодика, який веде за руку дитину.
Із потерпілим працюють психологи. У районі, де все сталося, батьки налякані, хоч досі були певні, що тут безпечно і спокійно.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...