Жахливе вбивство на Дніпропетровщині: Дівчина, приїхавши додому, знайшла батьків мертвими

У Саксаганському районі Кривого Рогу сталося жахливе вбивство.

На днях 28-річній криворіжанці подзвонили сусіди і розповіли, що з квартири її батьків доноситься неприємний запах. Коли дівчина приїхала додому до батьків, то побачила, що батько й мати померли від насильницької смерті. Про це повідомляє поліція Кривого Рогу, передають Патріоти України.

Мати і батько дівчини знаходилися в різних кімнатах. У батька були видні порізи на руках, а у матері – рани на обличчі. При цьому тіла вже почали розкладатися, тому сусіди і почули неприємний запах.

В даний момент тіла батьків дівчини направили на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

Варто зазначити, що сусіди розповіли про те, що подружжя жили не спокійно і часто сварилися між собою. Їх дочка також підтвердила той факт, що батько часто проявляв агресію і раніше бив її і дружину.

Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини інциденту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...