Жертва кагарлицьких гвалтівників у погонах розповіла про знущання копів (відео)

Поліцейські всю ніч катували, били і ґвалтували молоду жінку, яку привезли до відділку для допиту у справі про крадіжку.

Через деякий час постраждала під час страшного злочину дівчина розповіла про тортури в ефірі телеканалу Україна, передають Патріоти України.

За її словами, в дільниці, крім підозрюваних – Сергій Сулима і Микола Кузів, були ще поліцейські. "Завів мене на другий поверх, і там вже почали: "Давай, розповідай про цей магазин". Кажу: "Я навіть не знала, що пограбували чи що". "Та що ти мені розповідаєш?! Ти що, брешеш?!". Там поліцейський каже: "Давай, протигаз неси". Двері були відкриті. І там же їх багато сиділо, по кабінетах: там той, там-той – і всі ж чули, але ніхто не виходив. Почав мене душити. Одягав мені протигаз і так затискав його внизу. Потім стілець мені дав, говорить: "Сідай на стілець". Потім я аж в штани попісяла – так злякалася. Розбив мені ніс, кров покапала", – згадувала вона.

Дівчина повідомила, що її били навіть в туалеті: "ногами, кулаками, за волосся". Потім її знову відвели в кабінет, де надягли протигаз і заламували руки. Після побиття, її прикували кайданками до батареї в коридорі. "Там той, хто наставляв мені пістолет, каже: "Зараз коліно прострелю!". Просила: "Тільки не вбивайте!". Потім прийшов Сергій з коньяком і куркою. Там вони пили, поки я була прикута кайданками. Потім Сергій ж давай до мене... Я сиджу, він підходить до мене, щось кулаками от так починає мене... "Ну, що, будеш сьогодні моя? Я тебе розірву! Цей Сергій примушував мене, ну, пити. Там трохи було вже коньяку", – ділилася пережитим жахом дівчина.

За її словами, в кабінеті, де її ґвалтували, перебували Кузів і Сулима. "У кабінеті Коля сів за комп'ютером, а Сергій встав і каже: "Давай, роздягайся!". Роздягся, сів на диван білий, там білий диван такий великий. Сів на той диван: "Ти все будеш робити, що я сказав. А якщо не будеш робити, то будеш отримувати". Зняв штани і труси свої. І гвалтував", – говорила постраждала.

Дівчина додала, що її ґвалтували три-чотири години. Її відпустили лише тоді, коли вона падала від безсилля. "Він мене десь години три-чотири ґвалтував по-всякому – що хотів, те й робив. І бери так, і туди. "Ти що, я тебе зараз навчу! Ти що, не вмієш так робити?!". Я вже падала. Потім знову попросилася в туалет, і так другий раз не витримала вже. "Все-все, мала, я тебе більше не буду чіпати". Бачить, що я вже ніяка", – підсумувала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...