Жертва невідомих: На Росії збирають гроші, щоб поставити на ноги відомого радянського актора

Його знайшли біля магазину з проломленою головою. Від цієї травми актор не може оговтатися вже два роки. Злочинці так і не знайдені.

Євгена Леонова-Гладишева глядачі пам’ятають з багатьох ролей. Найперша – коротка, але запам’яталася глядачам – це Вася Векшин у фільмі «Місце зустрічі змінити не можна», передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.Євген Леонов-Гладишев у фільмі «Місце зустрічі змінити не можна»Знімався він і в «Сибіріаді», і в романтичній комедії «Не хочу одружитися!». А найбільше заповнився роллю майора Шишкіна в телесеріалі «Убойная сила». Його вираз «Єдрьон-батон» став крилатою фразою.
Євген Леонов-Гладишев в серіалі «Убойная сила»

2 роки тому, в серпні 2018 року, Євген повертався зі зйомок в Санкт-Петербурзі в Москву. На вокзалі перед дорогою він пішов щось купити ... Його знайшли біля магазину з проломленою головою...

Після травми актор впав у кому, у нього стався ще й інсульт. Рідним і близьким вдалося підняти його на ноги, Євген вже розмовляє і сам ходить. Але йому потрібні ще кілька курсів реабілітації, а сім’я свої можливості вичерпала.

Зібрати гроші зголосилася актриса Ліза Боярська, вона на своїй сторінці виставила прохання про допомогу. Виявилося, що багато хто навіть не знали про таку біду з актором. Зараз частина суми вже зібрана і скоро Євген пройде ще один рятівний курс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...