"Жертва пропаганд*нів": Пенсіонерка, яка цілувала потяг у Криму, видала дику промову на росТБ (відео)

Жінка назвала Україну - "нуль", і попросила українців не лізти в справи Росії.

Пенсіонерка з окупованого Росією Криму розповіла, чому цілувала потяг сполученням з РФ. Про це повідомляє ресурс Лента.ру в Twitter, передають Патріоти України.

Жінка дала інтерв'ю пропагандистського каналу "Росія 1". Вона розповіла, що так висловлювала свою радість, що півострів знаходиться під контролем РФ. Вона заявила, що кримчани вважають себе російським народом.

Пенсіонерка відзначила, що дуже рада будівництву Кримського моста, який з'єднує Росію з півостровом. Також вона назвала Україну - "нуль". Жінка попросила українців не лізти в справи Росії.

Користувачі мережі прокоментували заяву пенсіонерки: "*обнута стара кошолка, їй би місце в трамваї не надав. Поступився б їй місце в путенському раю".

таких модних беретах навіть не ховають вже, видно ж що там шизофренія в діагнозі 100% і довідка є".

"Чого ця росіяночка від імені всіх кримчан глаголить? Питання до медичних фахівців".

все розумію, але тітоньці цієй все-таки краще психіатра".

"Особливо пенсіонерам цей потяг потрібен. Скільки квитків вони зможуть купити на свою пенсію?" .

"Жертва пропаганд*нів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...