Жінка, яку в дитинстві загубили на ринку, знайшла своїх рідних майже через пів століття (відео)

Маккарті знайшла своїх батьків і сестру завдяки корейській програмі, яка обчислює по ДНК зв'язки між корейськими дітьми, яких усиновили американці, з їхніми рідними сім'ями.

Мешканка американського штату Вермонт Деніз Маккарті знайшла свою біологічну сім'ю через 44 роки після того, як вона загубилася на ринку в Сеулі і її удочерила подружня пара зі США, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
Як пише видання People, весь цей час Деніз була впевнена, що батьки кинули її. Насправді ж мати і батько наполегливо розшукували свою дочку після того, як в 1976 році трирічні Деніз (тоді її ще звали Сан-Ей) і її сестра-близнюк вирушили разом зі своєю бабусею на ринок. Бабуся не встежила за онуками і обидві дівчинки заблукали. Сестру Сан-Ей знайшли через три дні. А її саму передали в дитячий будинок, де пізніше віддали на удочеріння.
Маккарті знайшла своїх батьків і сестру завдяки корейській програмі, яка обчислює по ДНК зв'язки між корейськими дітьми, яких усиновили американці, з їхніми рідними сім'ями. Маккарті приєдналася до цієї програми в 2016 році, а її мати - через рік. І нарешті вони знайшли один одного.46-річна Деніз віртуально зустрівшись зі своїми рідними, плакала від щастя. Вони збираються зустрітися особисто після закінчення пандемії коронавіруса, коли будуть дозволені подорожі. Відео емоційної зустрічі зворушило мережу.
«Ми ніколи не кидали тебе, Сан-Ей. Ми шукали тебе кожен день», - сказала її сестра Сан-Хі. Деніз також отримала можливість побачитися з матір'ю і старшим братом. Її батько і бабуся не дожили до цього дня.
Маккарті говорить, що більше ні про що і не мріє, знайшовши своїх близьких. «Тепер у мене є величезна сім'я, яка любить мене і яку я люблю. Не можна бути щасливішим і вимагати чогось більшого», - сказала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...