Жінку, яка морила голодом і катувала 9-річного сина, суд залишив на волі

Прокуратура Закарпатської області має намір оскаржити занадто м'який вирок Ужгородського міськрайсуду стосовно 38-річної місцевої жительки.

"Процесуальним прокурором на суді була доведена вина обвинуваченої, яка неодноразово жорстоко била і катувала 9-річного прийомного сина. Як наслідок - близько місяця дитина з важкими травмами перебувала на лікуванні в медичній установі", - повідомляє прокуратура Закарпатської області, передають Патріоти України.
У судових дебатах прокурор просив суд призначити обвинуваченої покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі. Суд і засудив жінку до п'яти років позбавлення волі, але ... звільнив від реального відбування покарання, призначивши трирічний випробувальний термін. У зв'язку з цим прокуратура готує апеляційну скаргу з вимогою переглянути вирок суду.
Як інформували журналістів в поліції області, мешканка Ужгорода взяла зі школи-інтернату під опіку хлопчика і чотирьох дівчаток - членів однієї сім'ї, у яких померли батьки. Незабаром сусіди звернули увагу на сліди побоїв у дітей, на пропуски занять в школі, на те, що їх не випускають грати у дворі. Особливо діставалося від прийомної матері 9-річному хлопчику, якого та обіцяла знайомим «зламати».
Одного разу жінка привезла хлопчика в лікарню у важкому стані. Під час його огляду лікарі побачили на тілі дитини сліди опіків і жорстоких побоїв, спостерігалася також інтоксикація організму. Прийомна мати переконувала медиків, що хлопчик впав у ванній. Тим часом, вже перебуваючи в реанімації, маленький пацієнт зізнався лікарям, що його часто били ременем із залізною пряжкою, вішалкою, не давали їсти, зв'язували скотчем, припікали частини тіла розпеченою ложкою.

Після тривалого лікування «мати» відмовилася від хлопчика, а пізніше - і від його п'ятирічної сестрички. Мовляв, вони неадекватні. А трьох, що залишилися, дівчаток «виховує» на свій розсуд ...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...