Жінку, яка закликала Росію ввести війська в Австрію, засудили до 14 років в'язниці (відео)

Уточнення: Моніку Унгер засудили за участь у радикальній організації, що намагалася ініціювати повалення державного ладу, а не за сам заклик до президента Росії Володимира Путіна, як може здатися із заголовку.

Суд в Австрії засудив до 14 років позбавлення волі 42-річну громадянку Моніку Унгер, яка створила радикальну організацію під назвою Staatenbund. Вона намагалася «наказати» австрійській армії повалити чинну владу, а також просила військової допомоги у президента РФ Володимира Путіна, передають Патріоти України.

Під час оголошення вироку суд у південному місті Грац зазначив, що суворе покарання виправдане чітким сигналом — «антидержавна діяльність нетерпима».

Унгер постала перед судом разом з 13 іншими членами руху, які були заарештовані у квітні 2017 року за участі понад 450 поліцейських.

Другого заступника Унгер, 71-річного екс-співробітника поліції, також визнали винним у держзраді і засудили до 10 років в'язниці. 12 інших членів були визнані винними у «створенні антидержавної організації» і ув'язнені на термін до 3 років.

Організація Staatenbund була утворена у 2015 році і видала окремим членам «дипломатичні паспорти», а також власні номерні знаки.

Організація заборонила членам платити податки уряду Австрії і зібрала майже 40 тисяч євро у якості зборів у свій власний «реєстр землі».

Унгер зізналася, що намагалася організувати «затримання» і «суд» над чинними посадовцями, суддями і банківськими службовцями, щоб замінити їх своєю власною адміністрацією.

На думку Унгер, вона була «жертвою репресивної системи».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...