Жінки Міхо: Що відомо про дружину Саакашвілі, якого запідозрили в романі з молодою нардепкою від "Слуги народу"

Сандра Рулофс – лінгвістка, юристка, громадська діячка. Вони познайомилася із Саакашвілі 1993 року в Страсбурзі.

Очільника виконкому Нацради реформ України, колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі викрили в романі з главою української делегації в ПАРЄ, нардепкою від "Слуги народу" Єлизаветою Ясько, молодшою на 22 роки. Водночас Саакашвілі одружений із Сандрою Рулофс, у них двоє синів, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Рулофс за походженням – фламандка. Народилася 23 грудня 1968 року в Нідерландах. Мала грузинське громадянство із січня 2008 року по 2015 рік, а 2015 року отримала українське.

Здобула вищу освіту в Інституті іноземних мов у Брюсселі і в Міжнародному інституті прав людини в Страсбурзі. Познайомилася із Саакашвілі 1993 року в Страсбурзі, де викладала курс права людини.

Пізніше того ж року Рулофс переїхала до Нью-Йорка, де працювала в Колумбійському університеті й нідерландській правозахисній фірмі. У 1996 році пара повернулася до Грузії, де Сандра працювала в Міжнародному комітеті Червоного Хреста й консульстві Нідерландів у Тбілісі.

Була першою леді Грузії з 2004 по 2013 рік. У 2005 році вийшла книга Рулофс "Перша леді Грузії. Розповідь ідеалістки".

Крім своєї рідної нідерландської мови, вона говорить по-французьки, по-англійськи, по-німецьки, по-мегрельськи, по-грузинськи і по-російськи.

Міхеїл Саакашвілі і Сандра Рулофс
Рулофс отримала українське громадянство
Рулофс познайомилася із Саакашвілі 1993 року
Саакашвілі з дружиною та сином у молодості
Син Саакашвілі одружився в США

Саакашвілі з мамою, дружиною й сином

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...