Жінці ампутували ногу, хлопчикові прооперували очі: На Луганщині мати із сином підірвалися в полі на міні

Трагедія сталася поблизу Золотого-5.

На Луганщині матір із сином дістали поранення внаслідок спрацювання вибухового пристрою. Про це йдеться в щоденному звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ від 7 жовтня, передають Патріоти України.

Команда СММ уточнювала повідомлення про те, що жінку та хлопчика поранило в полі через спрацювання вибухового пристрою.

6 жовтня жінка розповіла спостерігачам, що 28 вересня вона разом із сином і дочкою шукала свою корову в полі, де наступила на вибуховий пристрій.

Вона зазначила, що ліву ногу довелося ампутувати нижче коліна, а також повідомила про численні поранення правої ноги.

Жінка додала, що її син отримав поранення очей, а дочка не постраждала.

Того ж дня її сестра телефоном сповістила команду Місії, що коли дісталася поля, побачила поранених сестру та племінника.

29 вересня в лікарні окупованого Первомайська медики повідомили спостерігачам, що 28 вересня до них доправили жінку з пораненнями. Її прооперували.

Того ж дня медики лікарні в окупованому Луганську сказали СММ ОБСЄ, що 28 вересня ушпиталили хлопчика 11 років із пораненнями, якому прооперували очі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...