Жінці відірвало ногу: У Києві мікроавтобус з пасажирами врізався у відбійник (відео)

Металева конструкція огорожі проткнула машину наскрізь.

У ніч на понеділок, 1 квітня, в Києві на Столичному шосе сталася серйозна ДТП з постраждалими: автомобіль Mercedes Vito виїхав за межі проїжджої частини та допустив зіткнення з відбійником. Аварія трапилася близько 2:20, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

За попередньою інформацією, Mercedes їхав з Кропивницького в Бориспіль. З невідомих причин водій Mercedes виїхав за межі проїжджої частини і наткнувся на металевий відбійник. У момент аварії в машині перебувало восьмеро пасажирів: четверо дорослих і четверо дітей.

Удар припав на пасажирську сторону автомобіля. Металева огорожа проткнула машину наскрізь.

Попередньо, внаслідок аварії постраждали три людини: дитина, чоловік і жінка. Інформація про стан постраждалих з'ясовується. Єдине, що вдалося дізнатися, жінці-пасажиру відірвало ногу. Всіх постраждалих терміново госпіталізували до лікарень столиці. Водій Mercedes перебував на місці події і давав пояснення поліцейським.

На час оформлення ДТП рух здійснювався по двох з чотирьох смуг руху.

Крім цього, на місце виїжджали рятувальники ДСНС, які зрізали відбійник і допомагали витягувати постраждалих з понівеченого автомобіля.

Що саме стало причиною аварії і деталі інциденту з'ясовуються. На місці працювали екіпажі патрульної поліції, медики, слідчо-оперативна група та рятувальники.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...