Жорстокий шоу-бізнес: У США убили відомого репера (фото)

У вбивстві підозрюється молода співачка, яка випустила в квітні сингл у співпраці з жертвою.

У своїй квартирі в місті Сан-Антоніо (американський штат Техас) був застрелений 34-річний репер Мартелл Деруен, який виступав під сценічним псевдонімом Кардон. У поліцію звернувся друг Деруена, стурбований тим, що музикант не виходить на зв'язок вже кілька днів, передають Патріоти України з посиланням на американські ЗМІ.Мартелл ДеруенЯк повідомляє видання New York Post, у вбивстві підозрюється 21-річна Саша Скер, яка знаходиться зараз в розшуку. У Саші, яка також задіяна в музичному бізнесі і випустила в квітні сингл у співпраці з Мартеллом, в 2019 році вже були проблеми із законом. Їй було пред'явлено звинувачення в нападі із застосуванням смертоносної зброї при обтяжуючих обставинах - після стрілянини, в результаті якої одна людина загинула, а інша отримала поранення.Саша СкерВдова убитого Джоя просить допомогти знайти вбивцю її чоловіка. «Вона небезпечна. Я впевнена, що вона буде вбивати ще. Якщо побачите її, зв'яжіться, будь ласка, з поліцією», - просить вона.
Мартелл, як пишуть ЗМІ, був кузеном знаменитої поп-зірки Бейонсе. Однак він ніколи не афішував свою з нею спорідненість і не згадував про нього публічно. У Деруена був контракт з компанією The Orchard - дочірнього бренду звукозаписної компанії Sony Music.
Друзі покійного кажуть, що він був скромним, спокійним і м'яким людиною. І що вбити його - «все одно, що образити метелика».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...