Жовто-синій прапор над Москвою: Український боксер переміг у столиці Росії ексчемпіона РФ

Для українця це вже не перша перемога у стані ворога...

Відомий український боксер Карен Чухаджян (17 перемог, 7 з них - нокаутом, 1 поразка), який переміг в минулому році росіянина Сергія Воробйова в бою за пояс WBA International в напівсередній вазі, провів ще один успішний поєдинок на території країни-агресора, передають Патріоти України.

В рамках проведеного 26 лютого вечора боксу від промоутерської компанії Shamo Boxing на арені Універсального палацу спорту «Крила Рад» в Москві 24-річний боксер з Києва переміг 37-річного екс-чемпіона Росії Олексія Євченка (19 перемог, 8 - з них нокаутом, 14 поразок, 2 нічиї). Поєдинок тривав усі 8 раундів і закінчився перемогою українця одноголосним рішенням суддів - 80:72, 80:72, 80:72..

«Повернулися через рік простою, з хорошою, впевненою перемогою над сильним суперником! Далі більше. Наступний бій проведемо за титул», - написав у своєму Instagram тренер Чухаджяна, екс-чемпіон світу В'ячеслав Сенченко.

Відзначимо, що Карен цілий рік не виходив на ринг, оскільки 2 лютого 2020-го в переможному бою в Калінінграді заразився від суперника хворобою Боткіна, а пізніше переніс коронавірус.
Свою єдину поразку Чухаджян зазнав ще в дебютному поєдинку на професійному рингу. Після цього українець завойовував юнацькі пояса WBO і WBC, а також титул WBA International, з яким через хвороби вирішив розлучитися.
До речі, в минулому році після своєї першої перемоги в РФ українець з вірменськими коріннями Чухаджян заявив: «Вважаю Росію агресором. Але це не означає, що я ненавиджу всіх росіян».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...