Журналіст викрив підступність плану Медведчука щодо Донбасу (відео)

План мирного врегулювання ситуації на Донбасі, який запропонував Віктор Медведчук, насправді має на меті повне надання контролю над регіоном Росії. Крім того, він змушує Україну здати свої національні інтереси.

Віктор Медведчук

Про це заявив український журналіст Роман Цимбалюк у своєму відеоблозі на YouTube, передають Патріоти України.

Він звернув увагу на те, що Медведчук вимагає створити такий собі "автономний регіон Донбасу" у складі України зі своїм парламентом і урядом. Однак, наголошує Цимбалюк, все це вже давно є у псевдореспубліках "Л/ДНР". Більше того, в них функціонують навіть силові відомства, створені терористами.

"Наприклад, на окупованих частинах Донбасу створена така організація, як "МДБ". Вона якраз і відповідає за те, щоб ловити українських шпигунів і саджати їх "на підвал". Особливо з метою, щоб якимось чином з родичів вибити бабулет. А є ще, наприклад, "народна міліція". На практиці це 1 і 2 армійські корпуси", — нагадує Цимбалюк.

"З точки зору Медведчука, вони залишаються чи їх називатимуть винятково "народною міліцією ", і у складі регіону Донбас в Україні діятиме "міліція" на танках, озброєна САУ і РСЗВ? Ось це все включається до складу "автономного регіону Донбас" у складі України чи це пропонується вивести на батьківщину, за поребрик в Росію?" — із сарказмом запитує він.

Відповідаючи на своє ж запитання, журналіст висловив упевненість в тому, що якщо план Медведчука схвалений Путіним, то про виведення військ агресора з Донбасу мріяти не доведеться.

"Російська сторона пропонуватиме таку нехитру схему: давайте ось це, що вони знайшли у шахтах, а насправді забезпечили ми, залишимо "народній міліції", щоб захищатися і оборонятися від "Правого сектора", бандерівців та інших людей, які мали у 2014 році поїхати до Криму на поїздах дружби, але так і не доїхали", — пояснює Цимбалюк логіку дій Кремля.

"Україні пропонується змиритися з тим, що у складі української держави буде регіон, яким керує адміністрація президента Росії і Путін особисто і які мають право вето на будь-яке рішення в нашій столиці, місті Києві. Україні пропонують почати з нового аркуша — з капітуляції", — додав він.

Підсумовуючи, Цимбалюк припустив, що через план Медведчука Кремль намагається реалізувати свій план із введення проросійських сил до Верховної Ради України.

"Вони просто поспішають. Їх завдання зробити так, щоб нещасні люди, які проживають на окупованих частинах Донбасу, брали участь у голосуванні на виборах до Верховної Ради", — резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...