Журналістка розкрила "підступний план" Пушиліна щодо розвалу Росії (відео)

Українська журналістка Яніна Соколова запідозрила ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна у прагненні розвалити Російську Федерацію.

Такий висновок вона зробила після його слів про те, що шляхом терористичних "Л/ДНР" може піти будь-який регіон Росії. Фрагмент виступу бойовика журналістка показала у своєму шоу "Вечір з Яніною Соколовою" на YouTube, передають Патріоти України.

"Ми — росіяни, які опинилися на піку протистояння. Але ми чинимо точно так, як вчинив би будь-який інший російський регіон, якби така біда сталася з ним. Якби це була Самара, Ростов, будь-який інший із регіонів — було б усе так само", — сказав Пушилін.

Його самовпевненість розсмішила Соколову, і вона із сарказмом прокоментувала позицію ватажка "ДНР", похваливши його за мрії про розгром країни-агресора.

"Денисе, ти хоч зрозумів, що сказав? Тобто ти заявляєш, що якщо раптом Самарська область захоче відділитися від Росії або в Ростові захочуть створити "Ростовську народну республіку", "ДНР" їх підтримає і відправить туди своїх добровольців? А-а-а, сильно, я зрозуміла вашу стратегію! Якщо вас не беруть у цілу Росію, ви плануєте відколювати від неї по шматочку і в підсумку створити одну величезну невизнану ніким "Російську народну республіку"? Можу вас лише підтримати, щасти! Ну, а ви, росіяни, будьте пильними, у вас під боком ще той Макіавеллі!" — іронічно зазначила журналістка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...