"Жирик головного мозку": Одіозний російський політик пригрозив Україні розпадом через її євроінтеграційні прагнення

Скандальний російський політик Володимир Жириновський пригрозив Україні розпадом, оскільки на її території претендують одразу чотири держави.

Володимир Жириновський

Відповідну заяву росіянин зробив в особистому Telegram-каналі, при цьому заявивши, що РФ варто "навести порядок" у цій ситуації, передають Патріоти України.

"Україна хоче європеїзації, а одержить балканізацію. За прикладом Югославії, яка була насильно розділена на частини, розпадеться й Україна", – написав Жириновський.

Він додав, що анексований Крим "повернувся в Росію", назвавши Донбас при цьому "де-факто незалежним". "Польща хоче повернути Східні Креси, Угорщина шукає можливості повернути Закарпаття, Румунія – Північну Буковину", – продовжив він.

Політик стверджує, що поділ України є "частиною великої програми зі знищення Росії". "Почали з розчленування Російської Імперії, потім – СРСР. Зараз дроблять і налаштовують одне проти одного колишні союзні республіки і слов'янські держави як Югославія. Нам потрібно жорстко навести порядок!" – підсумував Жириновський.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...