Жирик головного мозку: Одіозний російський політик знову заговорив про війну з Україною і відновлення імперії (відео)

Володимир Жириновський обрушився з черговою грізною тирадою на адресу України та передбачив появу в сусідній країні правителя, схожого на чилійського державного діяча Аугусто Піночета.

Володимир Зеленський є "останнім цивільним президентом України". Таку точку зору в ефірі політичного ток-шоу "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1" озвучив депутат Державної Думи Володимир Жириновський, передають Патріоти України.

На думку політика, після Зеленського до влади прийде "український Піночет", який розв'яже війну з Росією. "Країна, яка не має майбутнього. Зеленський останній ваш громадянський президент. Наступний буде український Піночет. Ось тоді почнеться війна. Він обов'язково піде на нас війною, і ми змушені будемо ... Ви говорите, де нам зупинитися? Там, де закінчується паливо у російських танків. Ось там вони зупиняться. Це кордони Російської імперії, Радянського Союзу", - заявив лідер ЛДПР, звертаючись до інших гостей програми.

Ведучі, в свою чергу, закликали політика поводитися стриманіше і не залякувати український народ. "Ми відносини налагоджуємо з ними, намагаємося пояснити, чому російська мова - це правильно. А ви залякуєте український народ", - заявила Ольга Скабеева, апелюючи до Жириновського.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...