"Жирик головного мозку": Скандальний російський політик знову пригрозив Україні втратою територій (відео)

Старий глава "ліберал-демократів" у хамській формі, як завжди, закликав Київ "нормалізувати" відносини з Москвою. Він заявив, що без цього Україна нібито позбудеться своїх західних територій.

Скандальний російський політик Володимир Жириновський, відомий своїми українофобськими настроями і абсолютно дикими витівками, ніяк не вгамується. Виступаючи в передачі кремлівського пропаганд*на Соловйова, він знову взявся погрожувати Україні, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Так, в ефірі програми "Недільний вечір з Володимиром Соловйовим", фрагмент якої розміщений на відеохостингу YouTube, одіозний політик сказав, що без "нормальних відносин" з РФ Україна може втратити свої західні землі. "Якщо вони відмовляються від нашого газу, від відносин з Росією, то вони закреслюють себе. Це американцям і потрібно. Поляки із задоволенням відірвуть пів-України, і австрійці, і угорці, і румуни", - переконаний Володимир Жириновський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...