Жителі налякані і бояться голоду: Терористи "ЛНР" через коронавірус "закривають" цілі міста

Черговим містом, яке не уникнуло цієї долі, став окупований Первомайськ. До цього були "закриті" Антрацит і Красний Луч, на черзі, за словами джерел, Брянка, Стаханов і "столиця" "ЛНР" - Луганськ.

В "ЛНР" через збільшення кількості хворих на коронавірус "влада" закриває цілі міста, істотно ускладнюючи життя даних територій, передають Патріоти України.

Правдивої статистики по хворим і померлим від коронавіруса на окупованому Донбасі немає. В українській розвідці заявили, що число не тільки тих, що заразилися, а й померлих від COVID-19 істотно відрізняється від тієї цифри, яку озвучують окупанти.

"Первомайськ заблокований для транспортного сполучення, рух з ним припинено, крім продуктів і спецтранспорту", - розповів в своєму Twitter луганський блогер, який пише під ніком ЛНР (Коливано-Бджоларія).

Відзначимо, на даний момент рух між містами, тимчасово підконтрольними бойовикам, ще не перекрито. Водій, наприклад, особистого авто, може виїхати, проте для цього повинен бути спецдокумент на пересування, який отримати не так просто.

"Розпорядження" по Первомайську стало діяти з 18:00 17 квітня з позначкою: "до особливого розпорядження". Крім того, в Первомайську заборонено відвідувати кладовища, припинено роботу ринків.

Серед городян почалася паніка. Люди пишуть, що бояться голоду, так як в Первомайську спостерігається дефіцит продуктів першої необхідності - круп, цукру, молочної продукції та ін. "І так життя жахлива, ще й посилення карантину, нас хочуть заморити голодом". "Нас прирікають на болісне існування, точніше прирекли давно", "Чоловік вчора два магазини обійшов, круп мало, солі немає, цукор розібрали". "Напруження з хлібом відчувається, такого давно не було", "Було погано, а стало просто жахливо". "Ще й ринки закрили, що людям тепер робити", - пишуть в соцмережах жителі Первомайська.

До слова сказати, в Антрациті історія з поширенням коронавіурса почалася після того, як в місто із заробітків з Москви приїхав один з місцевих жителів. Цей чоловік наплював на самоізоляцію, і не просто відвідував своїх численних рідних і друзів, але ще встиг побувати в Красному Лучі, в селищі Гірник, яке теж "закрите". Чоловік заявив, що не пам'ятає зі скількома людьми він встиг після повернення поконтактувати.

"Влада" зрозумівши, що не зможе встановити все контактне коло зараженого, пішла по шляху "найменшого опору" - "закрила" не тільки міста, де був антрацитовець, а й селища, куди він заїжджав.

Що стосується Луганська, то за словами користувачів соцмереж місто нібито планують закрити відразу після Пасхи, з вівторка 21 квітня. Багатьом безробітним городянам уже видали спецперепустки. Але офіційно інформації про "закриття" "столиці" "ЛНР" немає.

Тим часом, згідно з "даними" фейкового "міністра охорони здоров'я" "ЛНР" Наталії Пащенко, на 18 квітня в "республіці" був зареєстрований 21 випадок захворювання коронавірусом; під наглядом луганських медиків, за словами Пащенко, зараз знаходиться близько п'яти тисяч жителів "ЛНР".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...