"Життя і здоров'я людей – найцінніше. Життя і здоров'я дітей – безцінні": Зеленський направив в українські лікарні 200 нових "швидких" (фото)

Президент України Володимир Зеленський анонсував передачу нових машин швидкої допомоги, закуплених за домовленістю з меценатами, в більш ніж 100 спеціалізованих дитячих лікарень.

Про це в п'ятницю, 14 червня, він сам повідомив у Facebook, показавши фото автомобілів, передають Патріоти України.

"Життя і здоров'я людей – найцінніше. Життя і здоров'я дітей – безцінні. Сьогодні в Україні понад 100 дитячих лікарень в обласних і районних центрах. Поруч зі мною – одна з 200 спеціальних "швидких", які будуть передані їм", – поділився він.

За словами президента, авто придбані не за бюджетні кошти, а за домовленістю з меценатами. "136 швидких Peugeot і Ford поїдуть у міста. 64 Toyota Sequoia й інших автомобілів із підвищеною прохідністю передаємо сільським громадам", – розповів Зеленський.

Він пообіцяв, що перші 30 машин будуть доставлені до місць призначення вже через три дні, а решта – протягом 3 місяців.

Президент також привітав медиків із прийдешнім професійним святом та побажав українцям міцного здоров'я. "Буду робити все, щоб такі приємні новини з'являлися часто, не тільки з нагоди свята", – підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...