Життя перетворилося на пекло: На Одещині жорстоко побили батька вбивці Даші Лук'яненко

​Мати вбивці розповідає, що вони готові виїхати, але поки це робити їм не дозволяють слідчі. А її чоловік перебуває на межі самогубства.

У селищі Іванівка Одеської області, де Микола Тарасов жорстоко вбив 11-річну дівчинку, місцеві збунтувалися проти сім'ї вбивці. Родичам підозрюваного загрожують спалити будинок і навіть б'ють, передають Патріоти України з посиланням на Кримінальну Україну.

Так, напередодні п'яна компанія поламала сім'ї огорожу. Коли батько підозрюваного вийшов з проханням не знищувати його майно, чоловіка жорстоко побили.

Мати вбивці розповідає, що вони готові виїхати, але поки це робити їм не дозволяють слідчі. Жінка зазначає, що їх життя перетворилося на пекло, її чоловік каже, що хоче зробити через це самогубство.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...