Життя заради грошей: Мільйонерка їсть котячий корм для економії

Американка говорить, що відмовляється витратити зайвий цент понад щомісячний бюджет в $1 тис.

Мільйонерка 50-річна Емі Елізабет зі США, статки якої близько $5,3 млн, прийшла на шоу TLC Extreme Cheapskates, щоб розказати, як заощаджує гроші в кожному аспекті життя, передають Патріоти України з посиланням на Mirror.

"Я тримаю водонагрівач вимкненим. Мені потрібно 22 хвилини, щоб нагріти його, щоб прийняти душ, тому включаю його щоранку, коли встаю", - каже жінка.

Жінка називає себе "найощадливішим мільйонером у світі". Вона сказала, що ніколи не витрачає ні копійки більше, ніж повинна, навіть їсть котячий корм, щоб знизити рахунки. Емі стверджує, що не купує нічого нового.

Також частина її ощадливості полягає в використанні тієї ж губки до миття посуду, доки та не розвалиться. Будинок залишив їй колишній чоловік Майкл після розлучення.

"Коли я впадаю в крайнощі, думаю, люди бачать це, багатьох дратує, але мені все одно. Це економить гроші", - каже скнара-мільйонерка Елізабет.

Під час поїздки в регулярні відрядження в Лос-Анджелес, вона проїжджає по 4 год. в кожну сторону на своїй 17-річній машині, щоб заощадити на авіаквитку в розмірі $250.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...