Живе з мамою в Лондоні і має квартиру у Києві: Що відомо про доньку Кернеса (фото, відео)

Софія не змогла приїхати на похорон батька у Харків, оскільки Велику Британію, де вона проживає, закрили на карантин.

У Лондоні єдина дочка померлого мера Харкова виявилася, тому, що цього хотів сам Кернес. Про це розповіли бабуся і дідусь 11-річної дівчинки, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Зазначається, що у Софійки з татом були прекрасні стосунки. Востаннє вони бачилися ще навесні, проте спілкувалися телефоном щодня.

Про дочку Кернеса стало відомо широкій громадськості в день похорону політика 23 грудня, після розповіді друга харківського мера Павла Фукса, а до цього про дівчинку знав тільки обмежене коло осіб.

За словами бізнесмена, Геннадій Адольфович шалено любив дівчинку, і просто не хотів, щоб вони його бачила хворим. Також він зазначив, що Софія - просто копія батька, причому і зовні, і за характером.

Мама дівчинки - 41-річна Ольга Муравицька живе на дві країни: у Британії та в Україні. Вона є співвласницею елітних магазинів дитячого одягу в Києві та Харкові.

З Кернесом вона познайомилася в Харкові, а зараз живе в Лондоні з чоловіком, від якого також має дитину.

Також стало відомо, що 5 років тому дівчинка стала власницею трикімнатної квартири в Києві в елітному ЖК "Новопечерські Липки".

Повідомляється, що після смерті Кернеса вдова харківського мера Оксана Гайсинська переписала Ользі Муравицькій свою частину магазину дитячого японського одягу в Києві, співвласницею якого та була ще на початку грудня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...