З'явилась надія на порятунок від напасті: Найважчий хворий на COVID-19 поправляється, йому дають експериментальний препарат

​38-річний водій туристичного автобуса, що знаходиться в палаті інтенсивної терапії лікарні «Порія», пішов на поправку - вночі його відключили від апарату штучного дихання, хворий дихає сам.

Доктора лікарні «Порія» повідомили, що хворий отримує підтримуючу терапію і противірусний препарат Remdesivir, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Препарат, розроблений каліфорнійською біотехнологічною компанією Gilead Sciences як засіб від вірусу Ебола, не показав особливої ефективності при цьому захворюванні, але лабораторні випробування показали, що він може бути корисним при лікуванні широкого спектра РНК-вірусних інфекцій, включаючи коронавіруси SARS і MERS. Нині розробники надають Remdesivir для клінічних випробувань в різних країнах світу в якості засобу лікування COVID-19.

У лікарні «Іхілов», де лікують другого тяжкохворого пацієнта (62-річного працівника аеропорту Бен-Гуріон), експериментують з іншим препаратом - засобом від малярії Chloroquine, яке за кордоном показало обнадійливі результати при лікуванні COVID-19.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...