З'явились нові подробиці смертельної НП у Києві (фото, відео)

2-річна дівчинка, яку виявили в одній з квартир з двома тілами в Києві, перебувала замкненою в ній кілька днів.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва, передають Патріоти України.

"У поліцію звернулася мати, яка повідомила про те, що її дочка останні кілька днів не виходить на зв'язок. Правоохоронці, перш за все, вирішили перевірити приміщення на проспекті Павла Тичини, де вона проживала з чоловіком і малолітньою дитиною. Однак їм ніхто не відчинив двері", - розповіли правоохоронці.

В той же час їх насторожив неприємний запах, що доносився з-під дверей. "Після цього, слідчими було прийнято рішення про санкціоноване відкриття дверей приміщення з залученням профільних служб. В результаті правоохоронці виявили в будинку мертвими чоловіка та жінку 1985 і 1991 року народження", - розповіла начальник відділення Дніпровського УП ГУНП в м. Києві Юлія Ведмідь.

Крім того, в квартирі знаходилася дівчинка 2017 народження, яку негайно госпіталізували до дитячої лікарні. А причину смерті подружжя встановить відповідна експертиза.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...