З'явилися нові подробиці про стан українця, який заразився коронавірусом на Diamond Princess

Дипломати розповіли, що госпіталізований українець не має видимих ознак симптомів вірусу.

Посольство України повідомило про стан здоров'я інфікованого українця з круїзного лайнера Diamond Princess, який перебуває на карантині біля берегів Японії. Про це повідомили у посольстві України в Японії, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"Японська сторона офіційно підтвердила лише один випадок серед наших громадян. Українець перебуває зараз у госпіталі під наглядом лікарів. Його лікують, і він забезпечений усім необхідним. Почувається він добре, і в нього, в принципі, видимих ознак симптомів вірусу немає", - зазначили дипломати і додали, що в українця і не було жодних скарг.

Як повідомлялося раніше, за даними українського МЗС, на судні Diamond Princess перебуває 25 громадян України – усі члени екіпажу. Усього на судні 3 тис. 700 осіб з 56 країн світу, з яких 2 тис. 700 – пасажири. З 4 лютого за наказом МОЗ Японії після виявлено хворого, у якого було діагностовано коронавірусну інфекцію 2019-nCoV. Лайнер стоїть на карантині. Лікарі обстежують пасажирів та членів екіпажу. Карантин триватиме до 19 лютого. 9 лютого стало відомо, що на круїзному судні виявлено інфікованого коронавірусом українця. За даними МЗС, він перебуватиме в японській лікарні щонайменше два тижні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...