З'їхати з глузду по-своєму: Банкір витратив десятки тисяч доларів, щоб перетворитись на рептилоїда (фото)

За останні 20 років колишній банкір з Лос-Анджелеса Річард Ернандес зробив близько 20 процедур з модифікації тіла. Все це для того, щоб стати безстатевою міфічною істотою - жінкою-драконом.

Річард хоче, щоб до нього зверталися не він або вона, а вони. Річард вважає себе міфічною істотою, яка доводиться родичем зміям - Тіамат, передають Патріоти України з посиланням на The Daily Mail.

Йому вже розщепили язик, відрізали вуха, імплантували рогівки, зробили пластику носа і кастрували. Все для того, щоб бути схожим на цю міфічну істота. До 2025 року Річард сподівається завершити всі метаморфози. На всі операції колишній банкір витратив близько $ 75 тис.На його сторінці в соцмережах написано: "Я називаю себе рептоідом - частково людиною, частково рептилією".

За словами чоловіка, його юні роки були непростими: батьки кинули трьох дітей в лісі в Південному Техасі, неподалік від ферми бабусі і дідуся. Там водилися гримучі змії, які усиновили Тіамат.Потім дітей знайшли бабуся з дідусем, але життя на фермі для Тіамат стала тортурами. Чоловік стверджує, що дідусь, який ненавидів його батька, всіляко ображав дитину. У 11 років, за словами колишнього банкіра, він усвідомив, що народився дівчинкою в тілі чоловіка.

Після закінчення середньої школи в 1979 році, тоді ще Річард переїхав з невеликого містечка в Х'юстон, де почав працювати клерком в JP Morgan Chase. За 15 років роботи він домігся великих успіхів і став віце-президентом. Але потім Ернандесу поставили невтішний діагноз: ВІЛ. Це звучало як смертний вирок.Думаючи, що скоро помре, банкір вирішив не втрачати часу і змінити своє тіло. Річард почав з того, що за $ 400 обзавівся парою рогів. Потім він пройшов курс гормонотерапії і зробив кастрацію, бажаючи стати жінкою. Але тепер він хоче бути безстатевою істотою. йому видалили всі зуби, крім шести, а білки очей придбали зелений відтінок, як у рептилій.

"Моя мета і місія - зруйнувати гендерні стереотипи, надихнути інших на те, щоб відмовитися від бінарного сприйняття, поділившись своєю історією про те, як ми стали безстатевими", - сказав Річард-Тіамат.З тих пір як Тіамат почали трансформацію, він повністю вилікувався від ВІЛ. Тепер у Річарда-Тіамат є мета в житті: показати, що трансформовані люди "не невдахи, не тупі і не бруд".

"В минулому житті я був віце-президентом в одному з найбільших банків країни. Я хочу, щоб люди знали, що модифіковані - такі ж розумні, добрі, люблячі, як і всі інші. Те, що мені видалили вуха, не означає, що мій мозок видалили з ними разом і я просто ідіот", - заявив чоловік.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...