Зірка "95 кварталу" виступатиме у ще одному шоу на "1+1"

Стали відомі всі учасники проекту «Танці з зірками» («1+1»). Останніми свою згоду вийти на паркет дали актриса і зірка студії «Квартал 95» Олена Кравець, співачка та ведуча «Життя відомих людей» TAYANNA і співак, тренер «Голос. Діти» Дзідзьо.

Естафету # танціззіркамиchallenge їм кинули відомий репер Серьога та олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики, молода мама Ганна Різатдінова, передають Патріоти України з посиланням на Факти.
- Коли мені передали естафету # танціззіркамиchallenge, я не сумнівалася ні секунди, - сказала TAYANNA. - Я дивилася всі сезони і останні два роки мріяла, що сама одного разу вийду на паркет. Як бачите, мрії збуваються. Незважаючи на те, що раніше я ніде не танцювала, а бальні танці для мене взагалі «космос», я в неймовірному передчутті.Зірка студії «Квартал 95» Олена Кравець зізналася, що від проекту чекає нового досвіду, задоволення і куражу.
- Багатого танцювального досвіду у мене немає, - сказала Олена. - У ранньому дитинстві, років у шість, я танцювала в народному ансамблі «Сувенір» в Кривому Розі і потім вже після народження старшої дочки трохи займалася в Київській школі-студії балету «Тодес», просто для себе.
Дзідзьо сказав, що ще з першого сезону мріяв взяти участь в шоу, але зважитися на цей крок йому було складно, тому що у нього не було ніякого танцювального досвіду.На паркет вже 25 серпня вийдуть 14 зірок. Нагадаємо, що також учасниками шоу стали ведучий каналу «1+1» і шоумен Володимир Остапчук, актриса «Дизель шоу» Вікторія Булітко, актор Михайло Кукуюк, добре відомий глядачам по комедії «Свінгери», народна улюблениця Надія Матвєєва і актори, зірки серіалів «Хороший хлопець», «У неділю рано зілля копала» і «Фортечна» - Олексій Яровенко та Ксенія Мішина, зірка «Сніданок з 1+1» Людмила Барбір, епатажна співачка MARUV і темпераментний ведучий «Одруження наосліп» Даніель Салем, відомий репер Серьога та призерка олімпійських ігор з художньої гімнастики Анна Різатдінова.
- Хто складе пари нашим зоряним героям поки ми тримаємо в таємниці, - сказав креативний продюсер шоу Володимир Заводюк. - Але, запевняю, ви дуже скоро дізнаєтеся їх імена, серед яких будуть і вже улюблені багатьма танцюристи. Вся наша команда з нетерпінням чекає старту прямих ефірів.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...