Зірка "Кварталу" з'явилася у кліпі популярного співака (відео)

Коли Бабкін писав пісню, він подумав, що добре було б додати жіночий погляд.

Популярний український музикант Сергій Бабкін і зірка «Кварталу» Олена Кравець записали першу спільну пісню - «Спалах», передають Патріоти України.

Коли Бабкін писав «Спалах», він подумав, що добре б додати жіночий погляд. І запропонував це зробити Кравець. Виявилося, артистам давно подобається творчість один одного.

Олена погодилася, вона сама написала речитатив, який звучить в пісні. Відзначимо, що саме ці слова, написані Кравець, викликали неоднозначну реакцію в мережі.

Одних вона торкнула «до мурашок». Інші розчарувалася - вони очікували, що Олена співатиме. Але захоплених коментарів під відео набагато більше. «Спасибо за ваше творчество!!! Это просто бомбезно», «Музыка очень понравилась, хочется переслушивать еще и еще. Неожиданный дуэт», «У меня впервые от песни мурашки и слезы на глазах от первого прослушивания», - пишуть коментатори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...