Зірка популярного серіалу розсекретила гонорари українських акторів

Гонорари самої Мішиної становлять близько 20 тис грн за одну зміну.

Зірка серіалу "Кріпачка" та переможниця "Танців із зірками" 31-річна Ксенія Мішина розповіла, скільки заробляють зірки українського кіно. Актриса в програмі СЛАВА + розповіла, яку зарплатню отримує актор за одну 12-годинну зміну, передають Патріоти України.

"Насправді, все залежить від "топовості" актора. Гонорари найвідоміших акторів доходять до 1 тисячі доларів, серед них Стас Боклан. А актори рейтингом нижче отримують за свою роботу від 15 тисяч гривень", - каже Ксенія.

Гонорари самої Мішиної становлять близько 20 тис грн за одну зміну. "Я у своїй ціні можу рухатися. Якщо мені цікавий та подобається проєкт, то я погоджуся на ту суму, яку мені пропонують. Я завжди можу розглядати різні варіанти", - сказала кінозірка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...