"Зіркова" коханка Путіна вперше розповіла про родину

Олімпійська чемпіонка Афін-2004 із художньої гімнастики Аліна Кабаєва, яку називають коханкою президента Росії Володимира Путіна, дала відверте інтерв'ю про свою сім'ю і дитинство.

Путін і Кабаєва

"У мене було цілком безтурботне щасливе дитинство, і зараз я розумію, що багато в чому це пов'язане з нашим будинком, із нашим інтернаціональним двором, де не було чужих дітей", — цитує Кабаєву журнал "Аероекспрес", передають Патріоти України.

Аліна зізналася, що батьки бачили її фігуристкою, але в сонячному Ташкенті, де пройшло її дитинство, не вистачало льодових майданчиків. Тому вона й стала гімнасткою. "Мама ще до мого народження була знайома з цим видом спорту, тому що баскетбольна команда, в якій вона грала, тренувалася в одному залі з гімнастками. Мама спостерігала тренування Ірини Віннер і тоді ж про себе вирішила, що якщо у неї народиться дівчинка, то вона віддасть її в художню гімнастику, і тільки до цього тренера", — сказала Аліна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...