Зіркова "пушка - пишка" розкрила пікантні подробиці особистого життя (відео)

Виконавиця констатувала, що двічі її досвід побудови стосунків виявився невдалим.

Популярна українська реп-співачка Олена Савраненко, відома під псевдонімом Аlyona Аlyona, вперше поділилася з шанувальниками подробицями невдач у відносинах з чоловіками. В інтерв'ю українській ведучій Маші Єфросиніній в рамках програми Іспит виконавиця розповіла, що в її житті двічі траплялися серйозні стосунки тривалістю близько року, але кожні завершилися непростим розставанням, передають Патріоти України.

З першим бойфрендом Олена познайомилася в Мережі, з другим – на реп-форумі. Останні відносини з молодою людиною на ім'я Григорій співачка називає справжнім коханням, проте обом не вистачило мудрості зберегти крихкий союз.

"У нас були різні погляди на життя. Я людина-танк-бачу мету і все. Він повільніше, ніж я, у нього інші цілі. Ми спочатку перший раз розійшлися на місяць, він був ініціатором розриву. Вдруге ми одночасно зрозуміли, що не варто продовжувати", — розповіла Олена.

Після розставання виконавиця протягом трьох місяців перебувала в депресії – їй було складно одній знаходиться в квартирі, де вона раніше жила з коханим чоловіком.

Олена не сприймає швидкоплинні зв'язки, проте зізнається, що вже на піку популярності у неї був короткостроковий роман.

"Потім я зрозуміла: коли в мій графік вривається людина, я не можу його поміняти. Я виділяла людині з 10 вечора до 7 ранку. Як він себе буде відчувати? А у мене зобов'язання, домовленості. І тоді я зрозуміла - як же важко! І пішла сама " - згадала вона.

Репер зізнається, що щільний робочий графік є перешкодою для серйозних відносин. Однак Олена вірить, що зустріч з чоловіком мрії у неї трапиться в майбутньому.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...