Зіркова "пушка-пишка" шокувала відвертим знімком у білизні

Хтось в захваті від нового фото, інші ж висловлюють своє розчарування...

Українська реп-виконавиця Alyona Alyona показала в мережі відверте фото в нижній білизні. Відповідний знімок вона виклала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Ох, скільки разів кожен з нас щось замовляв і не вгадував з розміром. А особливо, коли маєш якісь не звичні розміри або особливості тіла. Ну що, дівчатка і хлопчики, пишіть в коментах яка ваша найбільш невдала покупка з рубрики "очікування / реальність", поділіться своїм болем", - написала зірка.

Підписники активно коментують фото Олени. Хтось в захваті від нового знімка, інші ж висловили своє розчарування: "Топ", "Це. Дуже. Сильно", "Вогонь вогнів. Прекрасна!", Який жах", "Сміливо", "Фу, противно".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...