Зіркова розкіш: Де живуть Леді Гага, Кім Кардаш'ян, Кеті Перрі та інші зірки Голлівуду (фото)

Багато селебріті володіють відразу кількома маєтками в Лос-Анджелесі і ранчо в провінції.

Зірки можуть економити на одязі, але на власних будинках – ніколи. Більшу частину своїх багатомільйонних гонорарів вони виділяють на придбання нерухомості й дизайнерські ремонти. Часом кожному з нас хочеться зазирнути за лаштунки життя всесвітньо відомих людей і підглянути, як і де вони живуть. Журналісти дізналися, в яких будинках мешкають Леді Гага, Кім Кардаш'ян із чоловіком Каньє Вестом і Кеті Перрі з Орландо Блумом, а також інші світові знаменитості, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

  • Леді Гага

Епатажна співачка володіє розкішною нерухомістю в Каліфорнії. Особняк у середземноморському стилі розташовується на ділянці розміром 2,5 гектари прямо біля пляжу Зума в Малібу. Всередині будинку є п'ять спалень і дванадцять ванних кімнат.

Загальний краєвид на маєток Леді Гаги.

Також співачка не відмовила собі в розкоші мати власний тренажерний зал, боулінг та кінотеатр. Під будинком є винний льох, розрахований на 800 пляшок. На території розташовані стайні, басейн із морською водою і гостьовий будиночок.

Інтер'єр Леді Гаги оформлений у середземноморському стилі.
У будинку співачки є багато зон для відпочинку.
  • Меттью Перрі

Зірка серіалу "Друзі" Метью Перрі раніше виставив свій маєток "Pier House" в Малібу на продаж за 12,5 мільйонів доларів. Як і в Леді Гаги, ділянка займає 2,5 гектари. У будинку є чотири спальні, п'ять ванних кімнат і понад 500 квадратних метрів житлового простору. Відкрита вітальня з панорамними вікнами виходить до басейну і пляжу. Також у будинку Перрі є кінотеатр, окрема ігрова кімната і кілька камінів.

Маєток Меттью Перрі "Pier House" в Малібу
Зірка виставив будинок на продаж за $12,5 мільйонів
  • Брітні Спірс

Відомо, що Брітні Спірс довгий час жила в неймовірно великому і гарному місці – Chateau Suenos (Будинку мрій). Особняк розташований у південно-західній частині долини Сан-Фернандо, а територія маєтку становить понад 900 квадратних метрів. У будинку сім спалень, стільки ж ванних кімнат і кожна з них має окремий вихід у спальню, бібліотека, домашній кінотеатр і бар.

Будинок Брітні Спірс називається Chateau Suenos (Будинок мрій)
У будинку сім спалень і сім ванних кімнат
Цей особняк можна знайти в південно-західній частині долини Сан-Фернандо
  • Кім Кардаш'ян і Каньє Вест

Зіркова пара Каньє Вест і Кім Кардаш'ян живуть в одному з найдорожчих міст США – Гідден-Гіллс у Каліфорнії. Їхній особняк за площею становить майже 1500 квадратних метрів, а його вартість – 20 млн доларів. У маєтку є вісім спалень, десять ванних кімнат, два окремі басейни, кілька спа, вісім камінів. На ділянці є навіть власний виноградник.

Будинок Кардаш'ян у Гідден-Гілс
Інтер'єр особняка Каньє Веста і Кім Кардаш'ян
  • Кеті Перрі та Орландо Блум

Після народження дочки знаменитості переїхали в розкішний особняк в одному з найпрестижніших районів Каліфорнії – Монтесіто. Їхній будинок із краєвидом на Тихий океан коштує приблизно 14,2 мільйона доларів. На ділянці в 17 гектарів розташовані басейни з фонтаном, сад і тераса з панорамним краєвидом на океан.

Особняк зірки "Володаря кілець" і "Піратів Карибського моря" Орландо Блума і співачки Кеті Перрі
Раніше тут жив директор Duracell і Chrysler Роберт Кіддер
Площа всієї ділянки становить 17 гектарів
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...