Зіркова українська співачка отримала травму під час зйомок "Танців з зірками"

Неприємний інцидент стався під час генеральної репетиції перед ефіром.

Відома солістка англомовного гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна бере участь у шоу "Танці з зірками" на телеканалі "1+1". Її партнером по танцях є відомий хореограф Дмитро Жук. Пізніше у Дмитра виявили коронавірус і його замінив Дмитро Дікусар. Під час зйомок 9 епізоду шоу співачка сильно травмувалася. Про це дівчина розповіла у своєму Інстаграмі, передають Патріоти України.

Під час генеральної репетиції перед ефіром Юлія отримала сильну травму ребра. Співачка відчувала сильний біль, але вирішила вийти на сцену з травмою. "У той момент я ревіла і від болю, і від образи за все, що з нами сталося. Але точно знала, що тепер я просто зобов'язана вийти на паркет і довести, що я все зможу".

Юлія не хотіла опускати руки і підводити свого партнера по танцях. Щоб забути про біль під час виступу, зірка прийняла знеболюючі таблетки. Незважаючи на серйозну травму Юлії, пара змогла показати гідний номер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...