Зіркова українська співачка розповіла, чому її син не хоче бути артистом (відео)

Хлопчик приїхав до мами з Лондона на канікули.

Співачка Тіна Кароль наразі весь вільний час присвячує своїй дитині, передають Патріоти України з посиланням на сюжет програми "Світське життя".

Нещодавно 10-річний Веня приїхав до мами з Лондона на канікули і тепер багато часу проводить з нею. Так, днями Тіна разом з сином повернулися зі Львова. "Ми були у Львові, зайшли до рицарського ресторану, де нас пригостили. Він дістав той меч Артура, сказав що він лицар і так далі. І вареники, і суші, - що він там тільки не вибирав. Знаєш, він коли з мамою так близько, це для нього найкрутіші моменти. Зараз він підріс і він починає від мене цього ще більше просити, бути разом частіше", - пояснила Кароль.

Зірка додала, що її син точно вже знає, що артистом ніколи не буде. "Чого він точно не хоче, так це бути артистом. І тут такий камінь в мій огород, бо каже: "Артисти дуже рідко бачаться зі своїми дітками", - пояснила Тіна і зізналася, що від цих слів сина навіть розплакалася.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...