Зіркова українська співачка розповіла, чи планує залишити Україну і переїхати до США (відео)

Поп-діва українського шоу-бізнесу Тіна Кароль уклала договір з американським лейблом, відтак часто відвідує Нью-Йорк з робочими візитами.

Днями на YouTube-каналі з'явилось інтерв'ю Дарії Шаповалової з Тіною Кароль. Поспілкуватись з журналісткою співачці вдалось під час чергової поїздки до США, тому вона не уникнула питання про переїзд, передають Патріоти України.

Поп-діва поквапилась заспокоїти своїх прихильників, що поки не планує покидати Україну. Водночас Тіна Кароль зазначила, що готує до випуску англомовний альбом, що і стає причиною поїздок до Нью-Йорка.

"Ми дійсно підписали контракт з лейблом, ми дійсно випустимо англомовний альбом, ми дійсно будемо його сейлити. Чи стоїть вибір проживання в Америці? Напевно, ні. Попрацювати – так. Мені подобається спілкуватися з музикантами тут, надихаюся ними. Вони дивляться наші шоу, концерти, дивуються, їм дуже подобається. У них не часто зустрічаєш подібного роду контент", – розповіла Тіна Кароль.

За словами співачки, співпраця з міжнародною студією звукозапису Bentley Records дає можливість їй презентувати Україну за кордоном. Вітчизняна музика часто має етнічні мотиви, що неабияк подобається іноземцям.

"Наше завдання номер один – максимально круто представити Україну на музичних ринках усього світу. Ми можемо, у нас є потенціал, ми талановиті, у нас є етнічна відмінність, яка дуже чіпляє слухача. Це щось інше для них, тому й це цікаво", – додала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...