Зіркова українська співачка змінила імідж і показала новонародженого сина в сімейній фотосесії

На ніжних і зворушливих знімках Джамала та її чоловік Бекір тримають на руках синів: старшого Еміра-Рахмана і молодшого, якого назвали Селім-Гірай.

Співачка Джамала, яка в кінці червня стала мамою вдруге, змінила імідж і показала своїх старших синів. Артистка опублікувала кадри з нової фотосесії в своєму Instagram-профілі. Там же вона повідомила, що її молодшому синові вже виповнилося два місяці, передають Патріоти України.

У підписі до посту співачка розповіла, як швидко, на її думку, ростуть і змінюються діти.

"Раніше, коли у мене не було двох моїх хлопчиків, я не розуміла, чому батьки святкують кожен місяць життя новонародженого. А тепер розумію! Адже так чітко, такі разючі зміни, як в перші дні, перші тижні і перші місяці, ти більше і не помітиш. На очах у тебе виростає людина...", – написала Джа.

Вона порівняла це з режимом прискореної зйомки: "Це дуже схоже на ефект таймлапс. Так на каналі Discovery в сповільненій зйомці показують, як розпускається квітка. Людина змінюється, розкривається у тебе на очах. Це настільки унікальна подія".

Примітно, що зоряна мама з'явилася на фото з довгим волоссям, завитими в легкі кучері. Образ вона доповнила яскравим макіяжем з акцентом на очі, а з одягу обрала рожеву накидку з довгими рукавами.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...