Зіркова українська телеведуча вразила мережу новим зухвалим образом (фотофакт)

За сторінкою Лесі Нікітюк в Інстаграмі стежать понад 3,5 мільйони користувачів мережі. Фоловери зірки з нетерпінням чекають на нові публікації і вона з радістю ділиться з ними новими світлинами та показує події, що відбуваються у житті.

Популярна українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк вкотре похизувалася бездоганною фігурою. Вона позувала в одному з київських закладів у зухвалому образі, передають Патріоти України.

Днями Леся побувала в одному з найкращих ресторанних комплексів Києва. Хоча заклади працюють у карантинному режимі – до 22:00, проте Нікітюк обрала для виходу стильне вбрання та зробила вечірній макіяж, у якому сміливо можна танцювати і відпочивати хоч до ранку.

На фото, яке блогерка поширила у своєму профілі, вона позує в чорному кроп-топі на довгий рукав і шкіряній мініспідниці, що задекорована маленькими ремінцями. Знаменитість вирішила доповнити зухвалий look аксесуарами, тому на руки одягнула годинник і бралет, шию прикрасила срібними лаконічними підвісками, а вуха – сережками-кільцями.

Волосся красуня-білявка вклала рівно, а на обличчі зробила ефектний макіяж: очі підкреслила за допомогою коричневих тіней і намалювала на повіках чорну стрілочку, а на губи нанесла помаду нюдового кольору.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...

Медовий Спас, або Маковія: Церковні та народні традиції. Що не можна робити 1 серпня

четвер, 1 серпень 2024, 7:05

1 серпня за новоюоіпнським календарем українці святкують Медовий Спас, або Маковія. У цей день прийнято приходити в храм і дякувати Богові за врожай. У серпні бджолярі збирають мед, тому свято й отримало таку назву. . Цього дня починається Успенський п...