Зіркове кохання: В ефірі "Танців з зірками" пара продемонструвала палкий поцілунок (відео)

Стосунки пари склалися за лаштунками шоу.

Анна Різатдінова, Сергій Мельник та його партнерка на проекті Аделіна Делі

Здається, на шоу Танці з зірками 2020, де так люблять подражнити глядача надуманими закулісними романами, вперше не збрехали про стосунки між учасниками. Футболіст Сергій Мельник та фіналістка минулого сезону, гімнастка Анна Різатдінова, тепер пара. Про це Мельник і Різатдінова розповіли в 11 випуску, в якому учасники шоу виходили на паркет зі своїми близькими людьми. Хтось прийшов з дітьми, хтось з батьками, а от футболіст і колись учасник шоу "Холостяк" показався на паркеті з гімнасткою, передають Патріоти України.

За словами Мельника, їх стосунки зав'язалися після спільного виступу на "Танцях з зірками", коли учасники танцювали з випускниками минулих сезонів. Незважаючи на те, що цей випуск був в ефірі всього пару тижнів тому, Анна Різатдінова встигла стати для футболіста "рідною людиною".

"Цю людину подарував мені проект, - зазначив в ефірі Мельник. - Заради неї я готовий рвати і йти до кінця [...] Мені здається, що це саме та дівчина, яку я так довго шукав".

Футболіст також висловив надію, що у нього з Анною Різатдіновою після проекту все складеться так, як у Дмитра Комарова з Олександрою Кучеренко (ведучий програми "Світ навиворіт" і модель одружилися).

Футболіст і гімнастка виступили з ефектною румбою, а у фіналі свого виступу поцілувалися в центрі паркету.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...