Зіркове подружжя розповіло, на кого схожа їхня новонароджена дочка (відео)

Кілька днів тому українська співачка Alyosha народила третю дитину - 15 серпня на світ з'явилася її донька.

Тарас Тополя і ALYOSHA

Alyosha та її чоловік, фронтмен групи "Антитіла" Тарас Тополя стали багатодітними батьками! Виконавиця вже виписалася з пологового будинку додому і відзначила радісну подію з рідними. Alyosha і Тарас Тополя вперше вийшли у прямий ефір після народження малятка і поділилися, який характер і на кого схожа новонароджена дочка, яку назвали Марія, передають Патріоти України.

За словами Alyosha, вона була готова до того, що буде складно, проте дівчинка виявилася дуже спокійною, і навіть дає батькам вночі поспати. "Я очікувала, що буде складніше. Але, як показала практика, враховуючи наших попередніх два хлопчика, таких, бойових, то дівчинка у нас дуже спокійна, дає поспати", - розповіла новоспечена мама.

Також артистка зізналася, що сини — 7-річний Роман та 4-річний Марк дуже ніжно ставляться до сестрички. "Вони прекрасно реагують, постійно дивляться на неї, їм дуже цікаво, як я її годую, як я міняю підгузки, як миємо її, які у неї пальчики. Їм дуже цікаво, дуже ніжно з неї поводяться. Дуже піклуються про неї", - поділилася Alyosha.

У свою чергу новоспечений батько Тарас Тополя зізнався, що він поки до кінця не усвідомив, що у нього народилася дочка. І що у нього особливі почуття, не так, як з синами.

Співачка також розповіла, що Маша більше схожа на тата. "Здійснилася моя мрія, дитина схожа на батька. Вона чорнява, у неї темні очі, у неї ямочка на підборідді, у неї носик папи. Вона вся батькова" - зазначила багатодітна мама.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...