Зіркове життя: Фото елітної нерухомості, від яких захоплює подих

Тисячі квадратних метрів житлової площі, приватні озера, незвичайні інтер'єри – за це селебриті готові віддати мільйони доларів.

Будинки відомих особистостей можуть похвалитися всім: басейнами, домашніми кінотеатрами, власними спортзалами, винними погребами і всіма тими благами, які у більшості з нас викликають лише заздрість. В яких заміських будинках голлівудські знаменитості проводять свій вільний від роботи час, - передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

  • Вілл Сміт і Джада Пінкет-Сміт

Голлівудський красень Вілл Сміт ділить зі своєю дружиною Джадою Пінкет-Сміт і трьома дітьми великий сімейний будинок у стилі ранчо, площа якого займає понад 2300 квадратних метрів. На ділянці є практично все: тенісний корт, басейн, баскетбольний майданчик, стайня, озеро і тренажерний зал. Інтер'єр виконаний у трьох стилях: марокканському, іранському і середземноморському.

Заміський будинок Вілла Сміта обійшовся йому в 20 мільйонів доларів
  • Кіт Герінґтон і Роуз Леслі

Зірка серіалу "Гра престолів" живе з дружиною Роуз Леслі і їхньою новонародженою дитиною в заміському будинку, який розташований у східній частині Англії. Маєток вони придбали за 2,2 мільйона доларів, щоб відпочивати там у проміжках між зйомками. Адже робота змушує їх постійно перебувати в Лондоні.

Заміський будинок зірок серіалу "Гра престолів" розташований у східній частині Англії
  • Емілія Кларк

Ще одна зірка "Гри престолів" більшу частину часу живе в Лондоні, але будинок для відпустки в неї розташовується в Каліфорнії. Літній маєток обійшовся акторці майже в 5 мільйонів доларів. У її будинку є кілька спалень, величезна бібліотека і все, що потрібно для повного релаксу.

Заміський будинок Емілії Кларк розташований у Каліфорнії
  • Міла Куніс і Ештон Кутчер

Зірковій парі належить маєток у Санта-Барбарі за 10 мільйонів доларів. Цей розкішний котедж сім'я використовує як літній будиночок для відпочинку. У ньому розташовуються шість спалень, шість ванних кімнат, велика вітальня з видом на океан. Також є особистий пляж.

Зірковій парі належить маєток у Санта-Барбарі
  • Леонардо Ді Капріо

Отримавши свій перший великий гонорар за фільм "Титанік", зірка витратив його на розкішне житло в Малібу з видом на океан, розташоване прямо біля знаменитого "Пляжу мільярдерів". Тут Лео провів не одну літню відпустку.

Леонардо Ді Капріо купив будинок на "Пляжі мільярдерів"
  • Роберт Дауні-молодший

Зірка "Залізної людини" і "Месників" настільки добре вжився в Тоні Старка, що навіть придбав собі житло, як у нього. Так, він купив заміську віллу за 3,5 мільйони доларів, яка зовні дуже схожа на оселю Залізної людини. Крім, того будинок навіть розташований там, де була вілла у Тоні Старка, – в Малібу.

Зірка "Залізної людини" має заміський будинок у Малібу

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...