"Зіркове життя": Українська співачка розповіла про знайомство з російською Примадонною

Вперше Міла особисто зустрілася з Пугачовою у 2009 році на міжнародному фестивалі "Нова хвиля" в Юрмалі. Тоді вона отримала спеціальний приз від Алли Борисівни.

Алла Пугачова і Міла НітічУкраїнська співачка Міла Нітіч розповіла про знайомство з російською акторкою Аллою Пугачовою та своє ставлення до неї. Так, за словами знаменитості, вона запам'ятала примадонну як жінку, яка завжди думає й робить так, як вважає за потрібне, передають Патріоти України з посиланням на Телеграф.

Співачка зазначила, що вперше особисто зустрілася з Пугачовою у 2009 році на міжнародному фестивалі "Нова хвиля" в Юрмалі. Тоді вона отримала спеціальний приз від Алли Борисівни.

Потім Міла приїжджала на інтерв'ю до Пугачової на радіо "Алла" в Київ. Нітіч додала, що обидві їхні зустрічі були щирими й невимушеними.

"За своє життя з Аллою Борисівною я бачилася двічі. Уперше в Юрмалі після нагородження на "Новій хвилі", коли вона запросила мене до своєї гримерки. Вдруге – на радіо "Алла" в Києві у 2009 році, у нас було півторагодинне інтерв'ю. Обидва рази були дуже щирими й невимушеними. Я назавжди запам'ятала Пугачову як дуже вільну у своєму мисленні жінку, ту, яка завжди думає й робить так, як вважає за потрібне. Звичайно, мені було мало цього спілкування, але його виявилося достатньо, щоб запам'ятати на все життя", – зазначила вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...