Зіркове життя: Відома співачка приховує від дочки правду про рідного батька (відео)

Вона вважає, що колишній чоловік просто не гідний такої прекрасної дитини і честі називатися її батьком.

Популярна співачка Анастасія Приходько зізналася, що приховує від дочки Нани правду про рідного батька. Дівчинка зовсім не пам'ятає його. Коли Анастасія розлучилася з Нуріком, їй було два роки, передають Патріоти України.
Своїм батьком зараз 10-річна Нана вважає нинішнього чоловіка Приходько Олександра. Сім років тому співачка знову вийшла заміж, народила сина Гордія. Чоловік співачки усиновив Нану, вона носить його по батькові та прізвище.Поки Анастасія не готова розкрити дівчинці правду про її біологічного батька. Вважає, що Нурік просто не гідний такої прекрасної дитини і честі називатися її батьком. Поки Настя проти їхнього спілкування. Але не виключає, що в майбутньому Нана зустрінеться з Нуріком. «Свого часу він дуже багато зраджував і піднімав руку на неї ... Я думаю, що звання "батько" він не заслуговує», - сказала Анастасія в інтерв'ю Каті Осадчій в програмі «Світське життя».

Своє сімейне життя Анастасія не афішує, вона показала заміський будинок і дітей. А чоловік Олександр воліє залишатися за кадром.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...