Зіркове життя: Журналісти показали елітний маєток Софії Ротару на Київщині (відео)

Будинок зірки знаходиться на кордоні двох сіл, в сосновому гаю, подалі від жвавої траси.

Народна артистка України, 73-річна Софія Ротару, під час пандемії коронавірусу більшу частину часу проводить у своєму заміському маєтку під Києвом. Як виглядає її елітне житло в селищі П'ятихатки по сусідству з Козиним, передають Патріоти України з посиланням на видання Страна.

Будинок зірки знаходиться на кордоні двох сіл, в сосновому гаю, подалі від жвавої траси. На своїй ділянці вона висадила блакитні ялини і туї.

Загальна площа маєтку становить 1412 квадратних метрів. Його вона придбала 15 років тому. Дерев'яний зруб, який був спочатку, співачка обклала цеглою, зробивши будинок більш ґрунтовним.

«З труби над камінним залом йшов дим, а у дворі був припаркований білий Range Rover співачки», - йдеться в повідомленні.

Разом зі співачкою живе син Руслан, невістка Світлана та внучка Соня.

Поруч з будинком Ротару ведеться масштабне будівництво палацу, а серед сусідів - тільки респектабельні люди.

«У когось із ВІП-мешканців по вулиці Солов'яненка, тій самій, на якій розташований особняк Ротару, дуже люті сторожі. Запримітивши сторонніх на периметрі, що охороняється, відразу виїжджають три машини з міцними хлопцями і "глушилкою" сигналу на даху авто», - зазначили журналісти.

Нагадаємо, в найгарячішу для артистів пору - на Новий рік - співачка дала всього два виступи – на "Пісні року" в Москві і на концерті "95 кварталу" у Києві.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...