Зіркові скрепи зійшлися у публічному двобої: На Москві розгорається судова та газетна перепалка Разіна з Лещенком

Легендарний радянський співак назвав продюсера "вульгарною, безпринципною, аморальною людиною", і порадив перевіритись у психолога...

Андрій Разін

Продюсер гурту "Ласковый май" Андрій Разін вступив у публічну перепалку зі співаком Львом Лещенком. Так, на своїй сторінці в Instagram Андрій Разін опублікував гнівний пост, в якому звернувся до Лещенка, передають Патріоти України.

Зокрема, продюсер відреагував на слова артиста, який назвав його "збитим льотчиком" і порадив сходити до психолога. "Лев Валер'янович, я вас саме і покликав до суду, щоб обговорити моє здоров'я і встановити, хворий я чи не хворий. На відміну від вас, я пройшов комісію в інституті імені Сербського, яка показала, що я здоровий і лікуватися мені не треба. Так, що, очевидно, будемо в суді розбиратися, чому ви вважаєте себе психіатром або психологом і в ефірі федерального каналу "Росія-1" ставите діагнози людям. І нікуди я не зник. У мене 90 концертів на рік. Це триває вже 33 роки і до сих пір я збираю палаци спорту. А у Вас, можливо, таких концертів немає", – пише Разін.

"А щодо родини скажу вам так: я одружений і, на відміну від вас, маю двох дітей. Правда, одного вже немає на цьому світі. Так що, припиніть свої образи, а краще мужньо прийдіть до суду і там спокійно розсудимо, хто з нас має рацію, а хто винен, і хто у кого що забирає, і хто кого мучить. До побачення. Зустрінемося в суді", – додав продюсер.

Лев Лещенко

Відзначимо, конфлікт між зірками почався після програми про "Пісню року", на якій Шатунов заявив, що Разін забирає у нього права на авторство пісні. У свою чергу Лещенко сказав, що Разін був просто адміністратором. Більш того, на думку співака, продюсер зараз "просто вульгарна, безпринципна, аморальна людина".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...