Зіркові учасники "Танців з зірками" зворушливо привітали з іменинами своїх малюків (фото)

Відразу дві зірки шоу відзначали сьогодні дні народження своїх чад...

Відома українська балерина і суддя популярного ТВ-шоу «Танці з зірками» Катерина Кухар святкує сьогодні день народження дочки Анастасії. Фото дівчинки вона показала в своєму Instagram, зворушливо назвавши її своїм «Аленьким цветочком», передають Патріоти України.
«Мой любимый цветочек Аленький! Пусть тебя вечно кружит любовь! Пусть все твои мечты сбываются, а их поток никогда не останавливается! Лети по этой жизни, как ракета, стремительно, ярко и всегда только вверх! Пусть все звезды зажигаются на твоем пути!», - побажала щаслива мама.Не пройшов повз важливого дня народження і батько Насті - Олександр Стоянов. Він написав свій пост, серед іншого побажавши їй «турботливої, люблячої і вірної людини поруч», і зазначивши, що це має статися тільки мінімум через 15 років.
Підписники побажали іменинниці міцного здоров'я, і щоб всі мрії здійснилися, а Катерині і Олександру - залишатися не тільки батьками, але і друзями для свого малятка.
Як виявилося, 21 листопада відзначає свій п'ятий день народження і син півфіналістки 10-го сезону танцювального шоу Юлії Саніної Даня.«В тебе столько любви и нежности, столько характера и юмора. Я мечтала о тебе таком, мой сын», - написала вона в Instagram, показавши і своє «вагітне» сімейне фото.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...