Зіркові заручини: Кріштіану Роналду подарував нареченій каблучку з діамантом за 786 тисяч доларів

Британське видання стверджує, що Кріштіану Роналду зробив Джорджині Родрігес найдорожчий подарунок з тих, які коли-небудь робили футболісти своїм коханим.

Знаменитий футболіст «Ювентуса» і збірної Португалії Кріштіану Роналду, який зробив пропозицію своїй нареченій Джорджині Родрігес, подарував коханій обручку з діамантом від Cartier вартістю 615 тисяч фунтів стерлінгів (майже 790 тисяч доларів). Цю інформацію побічно підтвердила сама наречена, прокоментувавши пост Cartier в Instagram чотирма смайликами, передають Патріоти України з посиланням на The Sun.

Кільце інкрустоване діамантом вагою в 4,99 карата.Британське видання стверджує, що Кріштіану Роналду зробив Джорджині Родрігес найдорожчий подарунок з тих, які коли-небудь робили футболісти своїм коханим. Зокрема, за інформацією The Sun, голкіпер збірної Англії Джордан Пікфорд витратив на кільце для дружини 500 тисяч фунтів стерлінгів (640 тисяч доларів), а екс-гравець «Арсеналу» і «Челсі» Ешлі Коул для тепер уже колишньої дружини, британської співачки Шеріл Коул - 275 тисяч у британській валюті (350 тисяч доларів).
Нагадаємо, що у португальця четверо дітей. Його перший син народився в 2010 році від невідомої матері, в 2017-м у Кріштіану народилися близнята від сурогатної матері, а також дочка Алана Мартіна, матір'ю якої є Джорджина. За даними ЗМІ, пара поки не планує весілля.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...