Зірковій голлівудській актрисі сподобався український блокбастер за один долар (відео)

У відповідь режисер проекту зняв короткометражний фільм, в якому намалював портрет Еністон і запропонував їй роль у своєму кіно.

Тиждень тому в мережу був викладений трейлер пародійного блокбастера APPLE-MAN, або «Людина-Яблуко», який український режисер Василь Москаленко зняв у своїй квартирі під час карантину, передають Патріоти України.
Унікальність проекту в тому, що, зважаючи на карантинні обмеження, не порушено режим соціального дистанціювання. Всі зйомки пройшли в квартирі режисера в кімнаті в 15 квадратних метрів. На майданчику було тільки 2 людини, а бюджет склав 1 долар.
Такий креативний підхід до зйомок викликав великий резонанс в самому Голлівуді. Трейлер був розміщений на ресурсах телекомпаній FOX (входить в корпорацію 21st Century Fox), NBC (який є частиною медіакомпанії «NBC Universal» і ABC (власником якої є Компанія Уолта Діснея).
«Для мене було повною несподіванкою, що проект настільки сподобається американським глядачам, - розповів режисер фільму Василь Москаленко. - Я дійсно розраховував на американську аудиторію, знімаючи англійською. Ми залучили актора дубляжу з Великобританії, який працював з "Марвел" (компанією випускає найвідоміші фільми про супергероїв. - ред.). Однак я й уявити не міг, що відбудеться такий резонанс».
Схвальний відгук трейлер отримав і від голлівудської зірки Дженніфер Еністон. Лауреат «Золотого Глобуса» побачила проект Apple-Man в мережі Інстаграм.

У відповідь режисер проекту Василь Москаленко зняв короткометражний фільм, в якому намалював портрет актриси і запропонував їй роль у своєму кіно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...